Swammerdamstraat 29F

Swammerdamstraat 29F

Swammerdamstraat 29F

LEUK STARTERSAPPARTEMENT (30 m2) MET EEN FIJNE SLAAPKAMER MET RUIMSCHOOTS KASTRUIMTE, GOED INGERICHTE KEUKEN, EEN GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN EN FIETSENBERGING IN DE POPULAIRE WEESPERZIJDEBUURT.

LOCATIE
De Swammerdamstraat is een rustige straat tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat, dichtbij de Amstel. Aan de Weesperzijde vind je verschillende gezellige cafés en restaurants met terrassen, waaronder de Ysbreeker, Loulou en het aloude Café Hesp.
Boodschappen kan je in de Wibautstraaat doen of je fietst in een paar minuten via de Torontobrug of de Nieuwe Amstelbrug naar de gezellige Pijp. Daar vind je nog veel meer cafés, restaurants en terrassen, maar ook een breed winkelaanbod en het Sarphatipark.
Studeer je nog dan loop je in een paar minuten naar de Hogeschool van Amsterdam en op de fiets ben je zo bij de Universiteit van Amsterdam en de Roeterseilandcampus.
Tram- en bushaltes bevinden zich op een paar minuten loopafstand aan de Wibautstraat en Ceintuurbaan. Metrostation Weesperplein is ook vlakbij en heb je een auto dan ben je binnen circa 10 minuten op de ring A10.

INDELING
Het appartement ligt aan de rustige achterzijde van het gebouw op de tweede verdieping met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. In 2018 is dit appartement gerenoveerd, opnieuw ingedeeld en voorzien van een nieuwe keuken, vloer- en wandafwerking.
Hoewel klein van oppervlak heeft het appartement een fijne en praktische indeling. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een aantal garderobekasten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met onderkast en een toilet. De woonkamer met open keuken biedt voldoende ruimte om lekker te zitten en te eten en kijkt op de groene achterzijde van het pand. De entree heeft een op maat gemaakte garderobe met schoenenkast. Naast de entree heb je een prima hoek voor een wasmachine en/of droger.

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, een combi magnetron/oven en vaatwasser. Er ligt een laminaatvloer en de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

ERFPACHT
Het appartement staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 15 december 2034. Daarna is sprake van eeuwigdurende erfpacht met jaarlijkse canonbetaling.

VvE
Er is een gezonde en actieve VvE die professioneel wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De gemeenschappelijke ruimtes worden regelmatig schoongemaakt en er is een glazenwasser. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 172,08.

  • Woonoppervlak 29,6 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenberging
  • Mogelijkheid tot gebruikmaking gemeenschappelijke wasmachine
  • Energielabel C
  • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
  • Levering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam, model Ring Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.