Tolstraat 83H

Tolstraat 83H

Tolstraat 83H

Heerlijk benedenhuis van bijna 100 m2 in de Pijp, met drie slaapkamers, grote lichte woonkeuken, sfeervolle woonkamer en suite met houtkachel en een zonnige tuin (60 m2).

Locatie
Tolstraat 83 H is een rustig plekje in de Pijp, net om de hoek van de levendige Van Woustraat. Een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, de Coffee Company voor een latte macchiato, een hapje eten bij de Fa. Pekelharing of Carbon, alles wat je je maar wenst voor een aangenaam leven in de stad is binnen handbereik.
Het Sarphatipark om lekker te luieren of te spelen met kinderen, de Albert Cuypmarkt en de talloze lekkere restaurants en terrasjes van de Pijp bevinden zich ook allemaal op loopafstand. Onder meer tramlijn 3 en 4 hebben een halte aan de Ceintuurbaan/Van Woustraat en maak je gebruik van de auto dan ben je binnen circa een kwartier op de ring A10. Parkeren kan met vergunning voor de deur, waar bijna altijd plek is. De wachttijd voor het vergunninggebied Zuid 3.2 de Pijp bedraagt per 1 maart 2018 ongeveer 1 maand.

Appartement
Dit vierkamerappartement heeft een fijne combinatie van klassieke en moderne elementen: hoge ruimtes, en suite deuren en een originele schouw, maar ook een strakke witte keuken, moderne badkamer, harmonicadeuren in de aanbouw die over de gehele breedte open kunnen en extra geïsoleerde plafonds.

Begane grond
Wanneer je het appartement binnenstapt, is er allereerst het tochtportaal met een handige garderobe onder de trap. Daarna vind je direct links een van de drie toiletten die het huis rijk is. Aan de rechterkant van de gang, aan de straatzijde, bevindt zich een leuke kinderslaapkamer. In de gang leiden twee deuren naar de sfeervolle woonkamer en suite, waar direct het hoge plafond opvalt en de gezellige houtkachel. De woonkamer is met de schuifdeuren handig in een speelkamer en zitruimte te verdelen. De hoge plafonds bieden daarnaast boven de en suite deuren extra bergruimte. Via de woonkamer kom je in de uitbouw met glazen dak die aan de achterzijde is gerealiseerd. Daar bevindt zich de lichte en ruime woonkeuken met harmonicadeuren naar de tuin. Ondanks de noordligging heb je in de tuin op verschillende momenten van de dag de zon en door de harmonicadeuren die over de gehele breedte open kunnen, haal je buiten ook naar binnen. Het tuinhuisje heeft elektriciteit en water. De moderne witte keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser, heteluchtoven, 4-pits gasfornuis en koel-vriescombinatie. Via de gang bereik je ten slotte ook de ouderslaapkamer en van daaruit de badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
Een trap in de speelkamer leidt naar de eerste verdieping. Daar is op de overloop plek voor de wasmachine gemaakt. Daarnaast bevinden zich hier de derde, L-vormige (kinder)slaapkamer en een aparte toiletruimte. Wanneer je vanuit huis werkt, kan je hier natuurlijk ook heerlijk ongestoord werken.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit vier leden en de wordt professioneel beheerd door Totaal VvE Beheer.

Erfpacht
Het appartement staat op grond met jaarlijkse canonbetaling. De canon bedraagt € 159,75 per jaar. Verkopers hebben verlenging van het huidige tijdvak met 50 jaar reeds aangevraagd bij de gemeente. Daarmee loopt het tijdvak straks tot 1 november 2079.

  • 98 m2 woonoppervlak (NEN2580 meetrapport)
  • 60 m2 tuin op het noorden
  • Volledig dubbele beglazing
  • Extra geïsoleerde plafonds
  • Erfpachtcanon € 159,75 per jaar
  • Verlenging erfpacht met 50 jaar tot 2079 aangevraagd
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 100,63
  • Remeha cv-ketel 2017
  • Oplevering 1 juli 2018
  • Notaris keuze koper in Amsterdam