Tommaso Albinonistraat 164

Tommaso Albinonistraat 164

Tommaso Albinonistraat 164

LIVING ON TOP OF THE WORLD! LUXUEUS EN SFEERVOL, DOOR INTERNATIONAAL INTERIEURARCHITECT ERIC KUSTER INGERICHT EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN, PENTHOUSE OP DE VIJFTIENDE VERDIEPING VAN HET EUROCENTER GEBOUW.

PENTHOUSE
Op de vijftiende verdieping leidt een ruime hal naar de entree van het enige appartement op deze etage. Stapt u binnen dan staat u in wederom een ruime hal met op maat gemaakte, ingebouwde garderobekasten. Rechtdoor, achter dubbele stalen deuren bevindt zich de living met open haard en een weids uitzicht over de stad. Het zuidwestelijk gelegen dakterras bevindt zich op de hoek en is volledig afsluitbaar. Schuin achter de living is de open keuken, waar u gezellig aan het kookeiland kunt ontbijten of borrelen. De master bedroom is achter de keuken en heeft een eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Aan deze zijde van het appartement bevindt zich ook de wasruimte. De tweede slaapkamer bevindt zich links van de living en heeft eveneens een eigen badkamer met stoomcabine, sunshower, regendouche, wastafelmeubel en toilet.

Eric Kuster
Het appartement is van december 2013 tot juni 2015 verbouwd en ingericht door internationaal vermaard interieurarchitect Eric Kuster.

Keuken
De Barletti keuken is voorzien van Miele-apparatuur, waaronder een dubbeldeurs koelkast, ruime vriezer, 6-pits inductiekookplaat met dubbele Bora afzuiging, koffiemachine, combi-oven, vaatwasser en Liebherr klimaatkast om de champagne in koel te leggen.

Vloeren
In de hal, living en keuken ligt een eiken parketvloer. Beide badkamers zijn voorzien van natuursteen vloeren en de slaapkamers van tapijt.

Domotica
De verwarming, verlichting en het openen/sluiten van screens en gordijnen worden via domotica bediend. Er is een Sonos muzieksysteem aanwezig met streaming naar de living en de stoomcabine en ten slotte is het appartement ook voorzien van een alarminstallatie.

Parkeren
Het appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de onderbouw. De vraagprijs per parkeerplaats is € 60.000,-.

Complex Eurocenter
Het Eurocenter complex is in 2006 opgeleverd en voorziet onder meer in een huismeester, pakketservice, gemeenschappelijke fietsenstalling en twee liften.

LOCATIE
Het penthouse ligt aan de Zuidas en om de hoek van het Amstelpark. Winkelcentrum Gelderlandplein met een breed winkelaanbod en verschillende leuke restaurants is vlakbij, net als de Scheldestraat met winkels en horeca. Sporten en luieren kan in het hiervoor genoemde Amstelpark, maar aan de Zuidas bevinden zich ook verschillende sportscholen.Treinstations RAI en Zuid WTC bevinden zich beide op korte afstand en in enkele minuten bent u met de auto op de ring A10.
Kortom: wonen, werken en vrije tijd bevinden zich hier op één centrale locatie.

VVE
De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage is € 589,03 voor het appartement inclusief twee parkeerplaatsen en voorschot stookkosten.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op met erfpacht belaste grond. De canon is afgekocht tot 16 april 2056.

 • Woonoppervlak 176,9 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
 • Dakterras 12,4 m2
 • Designed by Eric Kuster
 • Twee slaapkamers, twee badkamers
 • Domoticasysteem
 • Twee parkeerplaatsen beschikbaar à € 60.000
 • VvE-bijdrage € 589,03
 • Erfpacht afgekocht tot 16 april 2056
 • Oplevering in overleg
 • Huismeester aanwezig tijdens werkdagen
 • Notaris keuze koper in Amsterdam