Tretjakovlaan 40 Amsterdam

Tretjakovlaan 40 Amsterdam

Tretjakovlaan 40 Amsterdam

Wonen tussen de groene boomtoppen van het Sloterpark en Rembrandtpark? Dat kan in deze ruime en lichte hoekmaisonette (ca. 115 m2) in complex Thomasvaer aan de oostoever van de Sloterplas.

De entree van de woning is op de vierde verdieping en daar vind je ook drie (slaap)kamers, waarvan één momenteel in gebruik als walk-in closet, het toilet en een grote badkamer met ligbad en aparte douche. De vijfde verdieping is de woonverdieping met open keuken, grote woonkamer en een balkon op het westen waar je de zon prachtig onder ziet gaan.

Je hebt door de verdeling van de woning over twee verdiepingen het gevoel van een echt huis en tegelijkertijd het comfort van een modern appartementencomplex met een actieve bewonersgemeenschap en VvE, meer veiligheid, geen omkijken naar onderhoud en een prachtig uitzicht zonder inkijk van buren.

Daarbij heeft dit appartement naast een aparte berging óók een eigen parkeerplaats naast het complex.

Slotervaart leeft! Er is steeds meer te beleven in de wijk, je vindt er restaurants en clubs zoals Radion, De School, Hotel Buiten en Floor 17.
Sporten of ontspannen kan in het Sloterpark en het Rembrandtpark, beide op loopafstand. De dagelijkse boodschappen kun je doen op de Siermarkt (best verkozen markt van Nederland in 2015) of op het in 2017 compleet vernieuwde August Allebéplein.
De binnenstad is goed bereikbaar met de fiets of tram (lijnen 1, 13 en 17). Ook metro, trein en diverse uitvalswegen zijn nabij gelegen (A10, A4, A9)
Kortom: Slotervaart biedt de ideale combinatie van ruimtelijk en groen wonen met de reuring van de binnenstad binnen handbereik.

Huidige indeling:
Vierde verdieping: een ruime entree en hal met toegang tot het toilet, de badkamer (met ligbad, douche en wastafelmeubel, drie (slaap)kamers (voorheen twee), een aparte ruimte voor de cv-ketel, wasmachine en droger en plek om extra spullen op te bergen.

Vijfde verdieping: een lichte en ruime woonkeuken met eiland, voorzien van veel werk- en kastruimte. Een grote woonkamer met een glazen pui en een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. Op beide verdiepingen ligt een eikenhouten vloer.

Beneden in het appartementencomplex bevindt zich nog een berging en er hoort een eigen parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein bij de woning. Ook de gemeenschappelijke tuin is toegankelijk vanaf hier.

  • Woonoppervlakte ca. 115 m2
  • Eikenhouten vloer in de gehele woning
  • Balkon over volledige breedte van woning op het westen
  • Eigen parkeerplaats inbegrepen (marktwaarde € 25.000,-)
  • Cv-ketel uit 2014
  • Separate berging
  • Goed onderhouden en gezellig wooncomplex
  • Goed functionerende VvE
  • Erfpacht afgekocht tot 01-10-2045