Trouringhstraat 10-3

Trouringhstraat 10-3

Trouringhstraat 10-3

SFEERVOL, LICHT EN ZONNIG DRIEKAMERAPPARTEMENT OP DE HOOGSTE VERDIEPING MET BALKONS OP HET OOSTEN EN WESTEN EN TWEE BERGINGEN OP DE BEGANE GROND. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT!

APPARTEMENT
Op de derde en hoogste verdieping van het portiek bevindt zich dit sfeervol en goed afgewerkte appartement.

Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers en een balkon op het oosten, zodat je uit bed heerlijk in de ochtendzon van een cappuccino kunt genieten. De keuken ligt tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van onder meer een 4-pits gasfornuis met oven, vaatwasser en afzuigkap.
De lichte en zonnige L-vormige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Het balkon aan deze kant ligt op het westen, zodat je hier na werktijd heerlijk in de zon zit.
In het midden van het appartement is de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Het gehele appartement heeft dubbel glas m.u.v. de keukendeur, het keukenraam en het raam in de zijkamer. De laminaatvloer is in 2018 gelegd en is de keuken gemoderniseerd. In 2020 is de badkamer vernieuwd.

Op de begane grond heb je de beschikking voer twee bergingen, waarvan er een de aansluitingen voor een wasmachine en droger heeft.

LOCATIE
De Trouringhstraat is een rustige zijstraat aan het begin van de Bos en Lommerweg, waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen.
Het Erasmuspark, waar je niet alleen lekker kunt wandelen, maar ’s zomers ook een voorstelling kan bijwonen of op het terras van Terrasmus een drankje kunt drinken, is vlakbij. Spring je op de fiets, dan ben je binnen een paar minuten ook bij het Westerpark en Westergasterrein of het Rembrandtpark.
Lekker eten kan in de buurt o.a. bij restaurant De School, Bar Baarsch of Café Zürich, die ook alle drie een lekker terras hebben.
Haltes van bus en tram vind je aan de Bos en Lommerweg en met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Er is op dit moment volgens opgave van de gemeente geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Quadyck Real Estate. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 182,-.

ERFPACHT
Het appartement ligt op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. Tot het einde van het huidige tijdvak is er sprake van een jaarlijkse canon, die thans € 763,- bedraagt. De erfpacht is na het einde van het huidige tijdvak, dat eindigt per 1 september 2064, eeuwigdurend afgekocht.

  • Woonoppervlak xx m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Twee balkons en twee bergingen
  • Erfpacht na einde tijdvak eeuwigdurend afgekocht
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 182,-
  • Oplevering begin september
  • Notaris in Amsterdam keuze koper
  • Tekenen koopovereenkomst binnen een week na wilsovereenstemming