Tweede Schinkelstraat 7-II

Tweede Schinkelstraat 7-II

Tweede Schinkelstraat 7-II

Zonnig en licht tweekamerappartement (44 m2) op eigen grond op een steenworp afstand van het Vondelpark in de gewilde Schinkelbuurt.

In een rustige zijstraat van de Amstelveenseweg ligt op de tweede verdieping dit lichte appartement met een moderne badkamer en toilet en een goede slaapkamer voorzien van een serie garderobekasten met veel bergruimte. In de L-vormige woonkamer met open keuken en op het aan de woonkamer grenzende balkon op het zuiden is het goed toeven. Extra bergruimte heb je in een ruime bergkast in het appartement.

Indeling
Wanneer je het appartement binnenkomt, liggen aan je rechterhand, aan de straatzijde, de slaapkamer en de badkamer met douche, wastafel en badkamerkast. Direct aan je linkerhand bevinden zich het toilet en de bergkast. Loop je verder door dan sta je in de woon-/eetkamer met open keuken. In de keuken bevinden zich de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer ten slotte stap je het balkon op.

Locatie
Wonen in de Tweede Schinkelstraat betekent wonen met alles wat je je maar kunt wensen op loopafstand. Letterlijk om de hoek van je appartement vind je talloze lekkere restaurants zoals Chi, Ron’s Gastrobar en Blau, gezellige (eet)café’s (Franklin’s, Schinkelhaven en Gent aan de Schinkel), maar ook een Albert Heijn, Grapedistrict, Etos, visboer en ambachtelijke slagerij. Luieren of een rondje hardlopen kan in het Vondelpark en tram 1 en 2 richting het centrum hebben binnen enkele minuten lopen een halte. Met de auto ten slotte zit je binnen 5-10 minuten op de ring A10. Kortom: dit is een plekje om nooit meer weg te gaan!

  • Woonoppervlak 44 m2 (NEN2580 gemeten)
  • Balkon op het zuiden
  • Volle eigendom
  • Schilderwerk achterzijde 2015
  • Nieuw balkon (2015)
  • VvE-bijdrage € 73 per maand
  • Oplevering in overleg