Van Nijenrodeweg 116 Amsterdam

Van Nijenrodeweg 116 Amsterdam

Van Nijenrodeweg 116 Amsterdam

Startersappartement van ca. 35 m2 dat een opknapbeurt nodig heeft. Het is licht, heeft een heerlijk balkon op het zuiden en ligt tussen de groene boomkruinen. Een ideale plek voor een student of een jong stel.

Het appartement ligt op de tweede etage van een goed onderhouden complex aan de groene Van Nijenrodeweg in Buitenveldert, dichtbij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos. Vlakbij is het onlangs vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein met o.a. de grootste Albert Heijn van A’dam en tal van speciaalzaakjes, de Zuidas met heel veel leuke restaurantjes en de sneltram en station WTC zijn ook om de hoek. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in de Pijp en met de auto in minder dan 5 minuten op de ring A10.

Kijk door de graffiti op de meterkastdeur en de ontbrekende keukenkastdeurtjes heen en bedenk hoe leuk dit appartement er met wat simpele ingrepen uit kan zien. Een lichte woonkamer met echte open keuken en een zonnig balkon, een heerlijke slaapkamer en een ruime badkamer zijn wat je krijgt met stuken en sausen, een vloer, nieuwe keuken en wat veranderingen in de badkamer.
Daarna woon je heerlijk in de wijk die de komende jaren, wanneer de Noord-Zuid lijn klaar is en ook de ondertunneling van de Zuidas een feit is, alleen maar gewilder wordt.

Het gebouw beschikt over een afgesloten entree met bellentableau, intercom en een lift.

Tweede verdieping: entree met direct links de meterkast en de semi open keuken, loop je rechtdoor dan sta je in de woonkamer met aansluitend het balkon, links bevinden zich de slaapkamer en de badkamer met toilet, douche, wastafel en de wasmachine-aansluiting.

Woonoppervlakte ca. 35 m2
Berging in de onderbouw (4 m2)
Recht van voortdurende erfpacht (canon € 47,95 per jaar)
Herzieningsdatum canon 1 oktober 2039
Verwarming – blokverwarming
Warm water – boiler (eigendom)
Uitstekend functionerende Vereniging van Eigenaren
Oplevering in overleg na toestemming van de rechtbank