van Oldenbarneveldtplein 29A

van Oldenbarneveldtplein 29A

van Oldenbarneveldtplein 29A

Maisonette op de derde en vierde verdieping met een heerlijke zonnige woonkeuken met aansluitend balkon op het zuiden, drie goed bemeten slaapkamers en een berging op de begane grond.

APPARTEMENT
Het gebouw dateert uit 1996 en heeft een lift. Het appartement zelf is ook van gemakken voorzien. Zo heeft de woning volledig dubbel glas en aan de straatzijde triple glas en is deze volledig geïsoleerd. Er ligt op beide verdiepingen een houten vloer en de badkamer is enkele jaren geleden gemoderniseerd. In maart van dit jaar is het gehele appartement van binnen nog geschilderd.

De entree is op de vierde en hoogste verdieping. Daar vind je een ruime woonkeuken met deur naar het balkon en een slaapkamer.
Op de derde verdieping zijn er nog twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde. Onder de trap is een handige kast gemaakt en daar tegenover bevinden zich de badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en de opstelplek voor een wasmachine en droger. De woonkamer is aan de straatzijde van het pand.
Op de begane grond is er een nog een berging en kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

LOCATIE
Het appartementencomplex De Gespleten Hendrik bevindt zich aan het einde van de Frederik Hendrikstraat/hoek Van Oldenbarneldtplein.
In de Frederik Hendrikstraat zelf vind je onder meer een vestiging van Albert Heijn, tandarts, apotheek en diverse restaurants. Loop je richting het Hugo de Grootplein dan vind je daar nog meer supermarkten, winkels en gezellige restaurants met terrassen. Lopend en met de fiets ben je ook binnen een paar minuten in de Jordaan.
Kinderopvang, diverse basisscholen en het Cartesius Lyceum zijn lopend bereikbaar, net als verschillende sportscholen, waaronder Fitboxgym in de straat en Sport City in de Van Hallstraat.
Tramlijn 3 komt door de straat en op loopafstand vind je ook een bushalte. Per auto ben je in circa een kwartier bij de ring A10. Parkeren kan met vergunning. Volgens de gemeente Amsterdam is er voor het vergunninggebied West-7.4 Frederik Hendrik en Hugo de Grootbuurt op dit moment geen wachtlijst.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 216,18. Er is een meerjarenonderhoudsplan en de VvE heeft een gezonde reserve. Nadrukkelijk zij vermeld dat de VvE kamerverhuur en/of onderhuur niet toestaat.

ERFPACHT
Het appartementencomplex staat op grond die door de gemeente Amsterdam in erfpacht is uitgegeven. De canon is afgekocht tot 1 februari 2045.

  • Woonoppervlak 98,9 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden
  • Drie slaapkamers
  • Erfpacht afgekocht tot februari 2045
  • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
  • Levering per direct mogelijk
  • Notaris keuze koper in Amsterdam