van Oldenbarneveldtstraat 99-2

van Oldenbarneveldtstraat 99-2

van Oldenbarneveldtstraat 99-2

PER DIRECT BESCHIKBAAR: EEN LICHT EN RUIM, INSTAPKLAAR DRIEKAMERAPPARTEMENT (67 M2) OP EIGEN GROND IN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE LEVENDIGE FREDERIK HENDRIKBUURT.

LOCATIE
De Van Oldenbarneveldtstraat is een brede en rustige straat direct om de hoek van het Hugo de Grootplein waar je verschillende leuke cafés en restaurants vindt, zoals Razmataz en Brasserie de Groot aan het plein, en Morgan & Mees aan de Nassaukade.
Dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn of Dirk, die beide vlakbij zijn, net als een Etos-vestiging, visboer en verschillende andere speciaalzaken.
Hardlopen of lekker luieren kan in het Vondelpark of Westerpark, beide op zo’n tien minuten fietsafstand, en ben je juist op zoek naar de gezellige drukte van de stad dan ben je binnen een paar minuten in de Jordaan.
Een halte van tram 3 is om de hoek, evenals de bushalte van de lijnen 18 en 80, die beide naar Amsterdam CS gaan. Maak je gebruik van de auto dan ben je in ongeveer tien minuten op de ring A10. Er is op dit moment geen wachtlijst voor een parkeervergunning voor het gebied West 7.4.

APPARTEMENT

Indeling
Het op de tweede verdieping gelegen appartement heeft een zonnige en ruime woon-/eetkamer aan de achterzijde. Ook de keuken, die onder meer voorzien is van een inbouwkoelkast en 4-pitsgasfornuis, is aan de achterzijde van het pand.
In de gang bij de voordeur is de toiletruimte.
Achter de en-suitedeuren bevindt zich, aan de voorzijde van het pand, de grootste van de twee slaapkamers, en via die slaapkamer zijn de tweede slaapkamer en de moderne badkamer, met douche en wastafelmeubel, bereikbaar.

Afwerking
Er ligt een sfeervolle laminaatvloer in het appartement, in de woon- en slaapkamer bevindt zich nog een originele schouw, en zowel de voor- als achterzijde heeft kunststof kozijnen met dubbel glas. Het hele appartement is deze zomer van binnen volledig geschilderd, je hoeft dus alleen maar de verhuisdozen uit te pakken.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE wordt professioneel beheerd door Zwets Vastgoedmanagement en de maandelijkse bijdrage is € 65,-. Per ultimo 2018 bedroeg de onderhoudsreserve ca. € 4.700,-.

  • Woonoppervlak 67,3 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Twee slaapkamers
  • Eigen grond
  • Maandelijkse VvE bijdrage € 65,-
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper