van Ostadestraat 121-1

van Ostadestraat 121-1

van Ostadestraat 121-1

COMFORTABEL EN SFEERVOL, VOLLEDIG GERENOVEERD TWEEKAMERAPPARTEMENT MET HOGE PLAFONDS, BALKON OP HET NOORDEN EN EIGEN ENTREE.

In 2019 is het appartement vanuit een casco staat volledig gerenoveerd. Funderingsherstel heeft plaatsgevonden en in het appartement zijn leidingen en elektra vernieuwd en isolatie en vloerverwarming aangebracht. Vervolgens is een eiken visgraatvloer gelegd, de entree voorzien van hoge zwart stalen taatsdeuren, een nieuwe en-suite met glas-in-lood schuifdeuren geplaatst, en zijn natuurlijk ook een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

LOCATIE
Het appartement ligt in een rustige straat tussen de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat in hartje De Pijp. Op loopafstand vind je gezellige pleintjes, bijzondere winkels, supermarkten, leuke kroegen en terrassen en een breed scala aan restaurants. De Albert Cuyp-markt is eveneens vlakbij en luieren of hardlopen doe je in het Sarphatipark.
De woning is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramhaltes zijn er in de Ferdinand Bolstraat en aan de Ceintuurbaan. De halte Ferdinand Bolstraat van de Noord-Zuidlijn is ook om de hoek. Met de auto ben je in ongeveer een kwartier op de ring A10 en parkeren kan in de straat, betaald of met vergunning. De geschatte wachttijd voor het vergunninggebied Zuid 3.2 De Pijp Zuid bedraagt op dit moment twee maanden.

INDELING
Via de stenen bordestrap bereik je het appartement op de eerste verdieping en stap je het tochtportaal in. Achter het tochtportaal bevindt zich een garderobe en is de opstelplek voor een wasmachine en droger.
Rechtsom vanuit het tochtportaal, via de twee taatsdeuren, loop je de woonkamer binnen die aan de straatzijde ligt. De slaapkamer, van de woonkamer gescheiden door de en suite met dubbele set schuifdeuren, ligt aan de rustige achterkant en heeft openslaande deuren naar het balkon.
Linksom vanuit de woonkamer loop je naar de badkamer en keuken. De badkamer heeft een fijne inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend toilet. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, vaatwasser, oven en inductiekookplaat en heeft een deur naar het balkon.

ISOLATIE & VERWARMING
Tijdens de renovatie is de achterzijde van het appartement met 50 mm dik EPS geïsoleerd en de vloeren en plafonds met glas-/steenwol. De buiten zijmuur is voorheen door De Alliantie geïsoleerd. De voorkant van het pand heeft kunststof kozijnen en de achterkant houten kozijnen, beide met enkel glas.
De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en de Intergas cv-ketel is van 2017.

VVE
De VvE telt acht leden en wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Diensten. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 228,27. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71739009 en heeft een Duurzaam MJOP dat in 2020 is opgesteld.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 16 maart 2068. Op 20 november 2019 is de aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht bij de gemeente ingediend. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

  • Woonoppervlak 54 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het noorden
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 228,27
  • Erfpachtcanon afgekocht tot 16 maart 2068
  • Levering in overleg
  • Voorkeur projectnotaris Loyens & Loeff i.v.m. wijziging splitsingsakte

    This is a text block. Click the edit button to change this text.