Vasco da Gamastraat 55-II

Vasco da Gamastraat 55-II

Vasco da Gamastraat 55-II

Op een fantastische locatie in Amsterdam-West, De Baarsjes, bieden wij dit in 2011 gerenoveerde moderne tweekamerappartement (48 m2) aan. De woning is gelegen op de tweede verdieping met vrij uitzicht over het Balboaplein. Het appartement is goed onderhouden en direct te betrekken.

Indeling
Via een net centraal trappenhuis bereikt u de tweede verdieping. Stapt u de voordeur door dan bevindt zich aan uw linkerhand de badkamer met hangend toilet, wastafel en douche. Tegenover de voordeur bevindt zich de ruime slaapkamer van waaruit u toegang heeft tot het balkon. Daarna komt u in de ruime en lichte woonkamer met open keuken. Door de drie grote ramen aan de voorzijde en de balkondeur aan de achterzijde is het een bijzonder lichte ruimte. De ligging aan een plein zorgt daarnaast voor een vrij uitzicht. De in 2012 geplaatste moderne keuken is uitgerust met een vaatwasmachine, combi-oven/magnetron, koel(vries) combinatie en biedt tevens plaats aan een was(droog)machine.

In de woonkamer is een handige kast met schuifdeuren gecreëerd voor extra opbergruimte. Over de gehele breedte van het appartement ligt een zonnig op het zuidwesten gelegen balkon, dat u zowel via de keuken als de slaapkamer bereikt. Het vele groen zorgt dat u heerlijk rustig en vrij zit op het balkon zonder direct zicht op de overburen.

Locatie en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in een levendige wijk aan het Balboaplein, een goed onderhouden (school)plein met prachtige bomen die in het voorjaar roze kleuren. Op loopafstand zijn er veel leuke cafés, koffiezaakjes en restaurants, zoals Bar Baarsch, Frits, De Hallen, Café Cook, Edel, Bar Spek, Café Zurich en heel veel anderen.
U kunt ook goed winkelen in deze buurt. Aan de Jan Evertsenstraat, het Mercatorplein en de Postjesweg vindt u een grote diversiteit aan winkels. Ook de Ten Katemarkt is maar 5 min. lopen.
Het appartement ligt in het midden van maar liefst drie parken: het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Op de fiets bent u zo in het centrum van Amsterdam of de Jordaan. Laten de weersomstandigheden fietsen niet toe, dan stapt u om de hoek op tram 7 en 13 of bus 15 en 18.  Met de ringweg A10 in de buurt is het appartement ook met de auto gemakkelijk in enkele minuten te bereiken. Parkeervergunningen zijn via de gemeente aan te vragen, en een groot voordeel van deze locatie: er is altijd parkeerplek voor de deur.

Erfpacht
Het appartement ligt op met erfpacht belaste grond met jaarlijkse canonbetaling (€ 311,45 in 2017). Het huidige tijdvak loopt tot 1 juli 2051. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren wordt actief onderhouden. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld. De vereniging bestaat uit 4 leden. De servicekosten zijn € 68,- per maand.

  • 48 m2 woonoppervlak
  • Zonnig balkon op zuidwesten
  • Gerenoveerd in 2011
  • Dubbele beglazing
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 68,-
  • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling
  • Oplevering in overleg – (spoedig mogelijk, vanaf 18/12)
  • Notaris keuze koper, in Amsterdam