Waalstraat 87-1

Waalstraat 87-1

Waalstraat 87-1

Meubels neerzetten en dozen uitpakken! Ruim en courant afgewerkt driekamerappartement (61,5 m2) met balkon op de eerste verdieping, een kleine inpandige, en ook nog eens een grote zolderberging (7 m2).

Appartement

In 2014 is dit appartement volledig gerenoveerd en zijn er onder meer een luxe badkamer, en moderne keuken voorzien van Zanussi-apparatuur (oven, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en koel-vriescombinatie) geïnstalleerd. Er ligt laminaat op de vloer en het hele huis heeft dubbel glas.

De woonkamer met open keuken zijn aan de voorkant van het appartement, waar je dankzij de grote raampartijen veel licht hebt en links en rechts de straat inkijkt.

In het midden bevindt zich de moderne badkamer met ruime inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en bijbehorende kast. Tegenover de badkamer is een aparte interne berging waar de cv-ketel hangt en de wasmachine en/of droger kunnen staan,

De twee ruime slaapkamers, waarin beide makkelijk een tweepersoonsbed past, zijn aan de achterkant en hebben ieder toegang tot het balkon.

Het balkon ten slotte ligt op het oosten, zodat je er ’s morgens heerlijk van een kop koffie kunt genieten.

 

Omgeving

De Waalstraat is een brede en rustige straat in de Rivierenbuurt tussen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat in. Hippe koffietentjes, exclusieve delicatessen, modewinkels, restaurants, supermarkten, alles wat je maar wilt, bevindt zich op loopafstand.

Voor de sportievelingen zijn er twee parken om hard te lopen in de buurt: het Martin Luther King park en het Beatrixpark. Je bent ook binnen een paar fietsminuten bij een roeivereniging en het Mirandabad is ook niet ver weg. De parken zijn natuurlijk ook heerlijke plekken om te luieren.

Om de hoek aan de Rooseveltlaan stap je onder meer op tram 4 naar Amsterdam CS, buslijn 65 naar station Zuid en buslijn 245 naar Schiphol Airport. Ook station RAI bevindt zich op slechts een paar fietsminuten. Met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10 en parkeren doe je voor de deur met vergunning. Er is volgens opgave van de gemeente per 1 augustus 2018 geen wachtlijst voor het vergunninggebied.

Vereniging van Eigenaren

De Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft vier leden en wordt professioneel beheerd door Eigen Haard VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage is € 145,31.

Erfpacht

Het appartement staat op met erfpacht belaste grond. De canon is afgekocht tot 1 maart 2062. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

  • Woonoppervlak 61,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Twee ruime slaapkamers
  • Inpandige en externe berging
  • Volledig dubbel glas
  • Cv-ketel Intergas 2013
  • Erfpacht afgekocht tot 1 maart 2062
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 145,31
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam