Waldenlaan 89

Waldenlaan 89

Waldenlaan 89

LICHT EN ZONNIG DRIEKAMERAPPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN, EEN BERGING EN PARKEERPLAATS, EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT EN LAGE ENERGIELASTEN.

APPARTEMENT
Dit goed geïsoleerde appartement uit 2013 bevindt zich op de derde verdieping. U komt het appartement binnen via de galerij aan de achterzijde, die uitkijkt over de gemeenschappelijke binnentuin. Links en rechts van de entree bevinden zich de twee slaapkamers. Rechtdoor, aan de gang, vindt u achtereenvolgens de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, de gastentoiletruimte en een inpandige berging. De gang eindigt in de woonkamer met open keuken en deur naar een ruim en heerlijk zonnig balkon op het zuiden.

In de onderbouw zijn er nog een berging en parkeerplaats.

Er ligt een laminaatvloer in het appartement. De ramen van de woonkamer zijn alle voorzien van elektrische zonnescreens. De keuken heeft Siemens apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast. Het appartement heeft kunststof kozijnen met HR++-glas en de cv-ketel is uit 2013.

LOCATIE
De Waldenlaan bevindt zich in winkelcentrum Oostpoort. U heeft dan ook alle denkbare winkels binnen handbereik. Aan de Linnaeusparkweg en de Middenweg vindt u verschillende leuke eetcafés en restaurants met terrassen. Park Frankendael is om de hoek en binnen enkele fietsminuten bent u ook bij het Flevopark en het Oosterpark.
Er bevindt zich een vestiging van TrainMore aan de rand van het winkelcentrum en in de buurt zijn er meerdere sportverenigingen en de Jaap Eden schaatsbaan.
U kunt het appartement goed bereiken met het openbaar vervoer, treinstation Muiderpoort is dichtbij, evenals haltes voor tram en bus. Per auto bent u binnen tien minuten op de A1, A9 of A10.

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement bevindt zich op grond die eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht voor zowel de woning als de parkeerplaats is eeuwigdurend afgekocht.

VVE
De woningen en de parkeerplaatsen hebben ieder een eigen vereniging van eigenaren die worden beheerd door Munnik VvE Beheer. De maandelijkse VvE-bijdrage voor het appartement is € 123,35 en voor de parkeerplaats € 26.

  • Woonoppervlak 87.9 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden (9.6 m2)
  • Eigen parkeerplaats
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Totale maandelijkse VvE-bijdrage € 149,35
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.