Willem de Zwijgerlaan 76-III

Willem de Zwijgerlaan 76-III

Willem de Zwijgerlaan 76-III

Ruim en licht appartement (56 m2) met breed balkon op het oosten, gemeenschappelijke binnentuin en privé berging in het souterrain. Gelegen op de bovenste verdieping van een monumentaal complex in de groene en lommerrijke Willem de Zwijgerlaan.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping. Eenmaal binnen bevinden zich aan de achterkant van het appartement twee slaapkamers met daartussenin de keuken en over de volledige breedte een heerlijk balkon op het oosten. Aan de voorkant bevindt zich de ruime woonkamer en tussen al die vertrekken in ligt de badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine.
De meterkast en cv-ketel zijn handig in het gemeenschappelijke trappenhuis geplaatst en in het souterrain beschikt u nog over een lattenberging. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 134,93 en de vereniging wordt professioneel beheerd door Rappange. Er loopt momenteel een groot onderhoudsproject ten aanzien van het collectief vervangen van de warmtevoorziening en rookgasafvoeren. Verkoper heeft de eigen bijdrage in verband met het vervangen van de C.V. ketels voor een HR-systeem al voldaan.

Omgeving
Het appartement ligt in Amsterdam-West, aan de rand van het steeds hipper wordende De Baarsjes. Op loopafstand vindt u verschillende supermarkten, verswinkels en andere speciaalzaken, evenals verschillende leuke café’s en restaurants, zoals Café Cook, Bar Baarsch en Bar Spek. Binnen zo’n vijf minuten fietsen zijn ook de Hallen en de Jordaan, met nog veel meer eet- en uitgaansgelegenheden en leuke winkeltjes, bereikbaar. De Willem de Zwijgerlaan zelf is een groene bomenrijke laan, en het Erasmuspark en Westerpark zijn ook vlakbij. Het appartement is ten slotte goed bereikbaar met het OV en met de auto bent u in circa tien minuten op de ring A10.

  • Woonoppervlak 56 m2 (NEN2580 gemeten)
  • Bovenste verdieping, dus geen bovenburen
  • Balkon op het oosten en gemeenschappelijke binnentuin
  • Erfpacht afgekocht tot 1 september 2033
  • VvE bijdrage is €134,93 per maand
  • Gemeentelijk monument
  • Notariskeuze aan koper, gevestigd in Amsterdam
  • Oplevering in overleg