Woubruggestraat 40H

Woubruggestraat 40H

Woubruggestraat 40 H

LICHT EN COURANT AFGEWERKT DRIEKAMERAPPARTEMENT (77 M2) MET ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN EN EEN UITBOUW MET HARMONICADEUREN WAARDOOR JE DE ZON LETTERLIJK IN HUIS HAALT EN DE LIVING RUIM TWEEMAAL ZO GROOT WORDT.

LOCATIE
De Woubruggestraat is een rustige straat in de geliefde Hoofddorppleinbuurt en dit appartement bevindt zich net om de hoek van de Schinkel. Daar, aan het water, vind je ook meteen een vestiging van Basic Fit. Hardlopers en wandelaars vinden van daaruit makkelijk hun weg naar Park De Oeverlanden, het Vondelpark, Rembrandtpark of het Amsterdamse Bos.
Aan het Hoofddorpplein zelf vind je allerhande winkels, zoals wijnhandel Ton Overmars, een kaaszaak, slagerij en een filiaal van Kruidvat. Meer winkels, waaronder een Albert Heijn, HEMA, Etos en Ekoplaza, vind je aan de Zeilstraat en Sloterkade, en aan het einde van de Woubruggestraat is supermarkt Deen.
Heb je, als het straks weer mag, zin in een drankje op een gezellig terras of een hapje eten, dan zijn onder meer Lokaal van de Stad, Drover’s Dog, Stadscafé van Mechelen en Gent aan de Schinkel vlakbij.
Op enkele minuten loopafstand zijn er bus- en tramhaltes en het is de bedoeling dat de Noord-Zuidlijn via bedrijventerrein De Schinkel wordt doorgetrokken naar Schiphol. Met de auto ten slotte ben je in een paar minuten op de ring A10.
Kortom: dit is de perfecte locatie!

APPARTEMENT
Het appartement heeft uiteraard een eigen entree. Stap je binnen dan bevindt de grootste slaapkamer zich direct rechts aan de straatzijde. Loop je rechtdoor, de gang in dan vind je links een trapkast met ruimte voor de wasmachine en rechts de badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend toilet. De woonkamer met open keuken is L-vormig en naast de keuken is de tweede slaapkamer, die ook prima te gebruiken is als werk- of studeerkamer.
De keuken heeft onder meer een 5-pits gaskookplaat, oven, nieuwe vaatwasser en koel-vriescombinatie. In het hele appartement ligt een mooi eikenhouten vloer. De tweede slaapkamer is aan twee zijden voorzien van zwart stalen kozijnen wat het appartement nog lichter maakt.
De living ligt aan de tuin en omdat de uitbouw harmonicadeuren heeft, trek je in de zomer de hele tuin bij het woongedeelte. De tuin zelf is fraai aangelegd en heeft een houten berging voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubilair en -gereedschap.

ERFPACHT
Het appartement staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon bedraagt € 323,65 en wordt jaarlijks geïndexeerd. Het huidige tijdvak loopt tot 16 juli 2054. De aanvraag voor afkoop van de eeuwigdurende erfpacht is in 2019 ingediend en een voorstel is van de gemeente ontvangen.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer en telt 12 leden (Woubruggestraat 40 t/m 46). De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de bijdrage voor dit appartement bedraagt € 115,41 per maand.

  • Woonoppervlak 76,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin (ca. 48 m2) op het westen
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 115,41
  • Jaarlijkse erfpachtcanon € 323,65
  • Levering eind mei/medio juni 2021
  • Notaris in Amsterdam keuze koper