Zonnestein 98

Zonnestein 98

Zonnestein 98 - Amstelveen

INSTAPKLAAR TWEEKAMERAPPARTEMENT (42 M2) MET ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EN EEN BERGING OP DE BEGANE GROND.

LOCATIE
In dit appartement in de groene wijk Elsrijk woont u op loopafstand van alle denkbare voorzieningen. Om de hoek is winkelcentrum Kostverlorenhof met onder meer een Dirk en Albert Heijn supermarkt, diverse drogisterijen, andere speciaalzaken en restaurants. Het Stadshart Amstelveen met winkels, restaurants, het Cobra Museum en de Stadsschouwburg bevindt zich op enkele minuten fietsafstand. In de buurt zijn er verschillende speelplekken en een kinderdagverblijf en scholen zijn ook niet ver weg. Groen en blauw vindt u in het Amsterdamse Bos. Haltes van het openbaar vervoer zijn er op 200 meter afstand van het appartement. Tram 5 en 6 brengen u naar het Stadshart waar u op de bus naar Amsterdam, Schiphol of Haarlem stapt. Op de fiets zijn echter ook het VUmc, de Vrije Universiteit en de Zuidas goed bereikbaar en per auto bent u binnen enkele minuten op de A2, A9 of A10.

APPARTEMENT
Zonnestein 98 bevindt zich op de tweede verdieping van een appartementencomplex uit 1959. Stapt u de hal het appartement binnen dan bevindt zich rechts de meterkast en links de deur naar de badkamer met wastafelmeubel, toilet en whirlpoolbad met douche. De badkamer is ook bereikbaar vanuit de slaapkamer die zich er direct achter bevindt. Rechtdoor vanuit de hal stapt u in de woonkamer met halfopen keuken. De cv-ketel en wasmachine zijn in de keuken geplaatst.

Het appartement heeft kunststof kozijnen met dubbel glas en een laminaatvloer.

EIGEN GROND|
Het appartementencomplex staat op eigen grond.

VvE
De VvE wordt professioneel beheerd door Starrip en heeft een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage is € 50,74.

 

  • Woonoppervlak 42.3 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden
  • Per direct beschikbaar
  • Maandelijkse VvE bijdrage € 50,74
  • Notaris keuze koper in Amstelveen of Amsterdam