Bartholomeus Diazstraat 14-2

Bartholomeus Diazstraat 14-2

Bartholomeus Diazstraat 14-2

Verhuisdozen uitpakken en genieten in de Baarsjes! Modern en sfeervol driekamerappartement (49 m2) op eigen grond, met een ruim balkon op het noorden met meerdere uren zomerse avondzon.

Locatie
In de Bartholomeus Diazstraat woon je heerlijk rustig en toch om de hoek van alles wat het leven aangenaam maakt. Boodschappen haal je bijvoorbeeld bij Dirk aan het Mercatorplein of Albert Heijn aan de Jan Evertsenstraat. Een drankje drinken op een terras of een lekker hapje eten is leuk bij Radijs, Bar Baarsch of Café Zurich. Hardlopen en wat energie kwijtraken kan prima in het Rembrandtpark, maar ook het Vondelpark en Erasmuspark zijn dichtbij. Lekker luieren in de zon kan natuurlijk ook prima in een van die drie parken. De Kinkerbuurt met de Foodhallen en de Ten Katemarkt bevinden zich op een paar fietsminuten en ook de binnenstad bereik je snel. Is het geen weer om te fietsen dan hebben onder meer tramlijnen 7 en 13 en bus 15, 18 en 247 haltes aan het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat en met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning voor de deur. De wachttijd per 1 juni 2018 bedraagt ongeveer een maand.

Appartement
Het appartement ligt op de tweede verdieping wat de woning lekker licht maakt. Je stapt binnen in de centrale hal die alle vertrekken verbindt. De zonnige woonkamer met zij (slaap)kamer ligt aan de straatzijde en de keuken en grote slaapkamer bevinden zich aan de rustige achterzijde. In het midden is de badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.

Drie jaar geleden zijn de keuken en badkamer vernieuwd, is de vloer geschuurd en geolied en is al het stuc- en schilderwerk gedaan. Dat zorgt ervoor dat dit een instapklaar appartement is met een crèmekleurige hoogglans keuken met onder meer een ruime koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis, Quooker en een weggewerkte wasmachine, en een moderne strakke badkamer. Het hele appartement heeft daarnaast dubbel glas en een houten vloer, m.u.v. de keuken.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit vier leden en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Het betreft een actieve VvE die onder meer in het najaar van 2017 het schilderwerk aan de voorzijde nog heeft laten uitvoeren en circa drie jaar geleden het trappenhuis heeft gerenoveerd. De maandelijkse bijdrage is € 106,81.

  • Woonoppervlak 49 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het noorden
  • Eigen grond
  • VvE-bijdrage € 106,81 per maand
  • Snelle oplevering mogelijk
  • Notaris keuze koper in Amsterdam