Da Costakade 23-2

Da Costakade 23-2

Da Costakade 23-2

LICHT EN ZONNIG TWEEKAMERAPPARTEMENT (62 M2) MET VRIJ UITZICHT OVER DE HUGO DE GROOTGRACHT, FRANS BALKON OP HET WESTEN EN RUIM BALKON ACHTER OP HET OOSTEN.  **English translation below**

LOCATIE
Dit appartement bevindt zich op een perfecte plek in de Da Costabuurt: in een rustige straat en gezien de ligging dicht bij de hoek heb je vrij uitzicht over de Hugo de Grootgracht.
Loop je de straat uit dan sta je in een gezellig en levendig deel van de stad met veel leuke winkels, cafés, restaurants en terrassen. Meteen op de hoek vind je een Bagels & Beans voor een lekkere latte en de terrassen van Morgan & Mees en de Waterkant zijn ook niet ver weg.
Boodschappen doe je bij Albert Heijn aan de Bilderdijkstraat of bij een van de vele winkels aan de De Clerqstraat, Bilderdijkstraat en Rozengracht.
Het Bilderdijkpark is vlakbij en binnen een paar minuten fietsen ben je bij het Westerpark, maar ook bij de Foodhallen of in de Jordaan.
Dichtbij zijn de haltes van tram 13 en 19 en buslijnen 282, 283 en 288 die alle naar Amsterdam CS gaan. Parkeren kan in de straat met een parkeervergunning. De wachttijd voor het vergunninggebied (West 11.1) waar de Da Costakade onder valt, is op dit moment niet bekend.

APPARTEMENT
Het appartement op de tweede verdieping heeft een ruime L-vormige woonkamer aan de voorzijde met een goed bemeten Frans balkon met de hele middag en avond zon. Desgewenst kan van het zijgedeelte een tweede slaapkamer worden gemaakt.
De praktisch ingerichte Bruynzeel keuken met Atag vaatwasser en gasfornuis, combi-oven en koel-vriescombinatie, en de toiletruimte bevinden zich in het midden van de woning.
Aan de achterzijde is de slaapkamer met vaste kastenwand tot aan het plafond, toegang tot het balkon en tot de badkamer met douche, wastafel en kast voor de cv-ketel (Nefit 2016) en wasmachine.
Er ligt een goede laminaatvloer in het appartement en de voor- en achterzijde zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (deels HR++).

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE betreft het pand Da Costakade 23 en is in beheer bij de eigenaren. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 98,28. Deze zomer is het schilderwerk aan de voorzijde van het pand uitgevoerd, de gevel gereinigd en is het trappenhuis gerenoveerd.

ERFPACHT
Het appartement staat op met erfpacht belaste grond en de canon bedraagt € 48,64 per jaar. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van kracht en het huidige tijdvak loopt op 1 augustus 2024 af. De afkoop van de eeuwigdurende erfpacht bedraagt, mits aangevraagd in 2019, circa € 42.300.

  • Woonoppervlak 61,6 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het oosten (7,4 m2)
  • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling (48,64 per jaar 2019)
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 98,28
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper