Rooseveltlaan 8-2

Rooseveltlaan 8-2

Rooseveltlaan 8-2

HEERLIJK LICHT DRIELAAGS FAMILIEHUIS (140 m2) MET EIGEN ENTREE, DRIE RUIME SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN EEN BALKON OP HET NOORDOOSTEN.

APPARTEMENT
Via een stenen bordestrap bereikt u de eigen entree op de eerste verdieping van het pand. De hoekligging zorgt ervoor dat het appartement heerlijk licht is. Het appartement heeft woonruimtes op de tweede, derde en vierde verdieping en met drie grote slaapkamers en twee badkamers is het een fijn familiehuis.

Op de tweede verdieping vindt u aan de straatzijde een ruime living. Aan de achterzijde bevindt zich de grootste slaapkamer van de drie en een grote woonkeuken. Woonkamer en woonkeuken worden van de centrale hal gescheiden door mooie facetgeslepen glazen klapdeuren. Woonkeuken en slaapkamer hebben deuren naar het balkon, dat op het noordoosten ligt. Aan de hal liggen een badkamer met ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en kast voor een wasmachine en droger en de toiletruimte.

Op de derde tussenverdieping bevindt zich een slaapkamer.

Op de vierde en hoogste verdieping ten slotte is er een moderne tweede badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en sanibroyeur toilet en een grote slaapkamer aan de straatzijde.

Afmetingen slaapkamers:

  • slaapkamer tweede verdieping ca. 16 m2
  • slaapkamer derde verdieping ca. 10 m2
  • slaapkamer vierde verdieping ca. 18 m2

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft houten kozijnen met dubbel glas aan de voor- en achterzijde. Op de tweede verdieping liggen houten vloerdelen, de andere twee verdiepingen en trappen hebben vloerbedekking. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met keramische middendeel, koel-vriescombinatie, vaatwasser, oven en magnetron. De Nefit cv-ketel is uit 2014.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich om de hoek van het Victorieplein en de Rijnstraat met supermarkten, winkels en leuke restaurants. Aan het einde van de Rijnstraat loopt u zo het Martin Luther King park in en bent u ook bij de Amstel waar diverse roeiverenigingen zijn. Gaat u linksom de Rijnstraat uit dan staat u in de gezellige Pijp.
De Rooseveltlaan zelf kruist nog de Maasstraat waar u veel leuke winkels en verschillende restaurants vindt en eindigt bij het Europaplein, waar de RAI en het Beatrixpark zijn.
Het appartement is goed bereikbaar per tram en bus en met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A10 richting Schiphol, Den Haag of Utrecht. Parkeren kan betaald of met vergunning in de straat. Volgens de website van de gemeente Amsterdam bedraag de wachttijd voor een parkeervergunning in dit parkeergebied op dit moment circa 3 maanden.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 282,08. De VvE heeft een MJOP en dit voorjaar zal er schilderwerk plaatsvinden.

ERFPACHT
De woning staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon van het huidige tijdvak is afgekocht. Het tijdvak loopt tot 16 maart 2055. Verkopers hebben in 2019 onder de dan geldende gunstige voorwaarden de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd.

  • Woonoppervlak 139,7 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het noordoosten
  • Drie slaapkamers, twee badkamers
  • Erfpachtcanon afgekocht tot 16 maart 2055
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper, model Ring Amsterdam