Goudbalpad 40

Goudbalpad 40

Goudbalpad 40

HEERLIJK FAMILIEHUIS (140 M2) MET VIER GROTE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, EEN ZONNIGE TUIN EN EEN PARKEERPLAATS OP EIGEN TERREIN.

WONING
Deze kwadrant- of 4-onder-1 kapwoning uit 2007 is bij uitstek een woning voor een gezin. Een aantal jaar geleden is de oorspronkelijke indeling gewijzigd en de keuken naar de begane grond verplaatst. Hierdoor heeft de woning nu drie goed ingedeelde woonlagen: de begane grond met ruime woonkamer met open keuken en schuifpui naar de tuin.
De eerste verdieping met de master bedroom met en suite badkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel en een tweede grote slaapkamer. De overloop op deze verdieping is nu in gebruik als werkruimte, maar is ook een fijne plek voor de kinderen om bijvoorbeeld te gamen en televisie te kijken.
Op de tweede verdieping ten slotte zijn ook twee grote slaapkamers, een badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet en een aparte was-/stookruimte.

Tuin
In de beschutte tuin kunt u de hele dag genieten van zowel zon als schaduw. Er zijn verschillende gezellige zitjes gemaakt en de borders zijn fraai beplant. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en er is voor bergruimte gezorgd met een houten tuinhuisje en een overdekte fietsenstalling.

Keuken
De luxe keuken is voorzien van onder meer een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, koffiemachine en koel-vriescombinatie. Terwijl de een staat te koken, zitten de anderen met een glas wijn op de barstoelen of in de eethoek.

Installaties
De woning wordt verwarmd en van warm water voorzien middels een Intergas cv-ketel uit 2016. Ventilatie vindt plaats met behulp van een warmte terugwin-installatie.

Onderhoud
Het binnen schilderwerk is dit voorjaar (2021) nog gedaan, het buiten schilderwerk in 2018.

LOCATIE
Het Goudbalpad is een van de straten in de kindvriendelijke wijk De Bongerd in Amsterdam-Noord. In de wijk vindt u verschillende speeltuinen. Integraal Kindcentrum NoordRijk is een brede school in de wijk, waar zowel kinderopvang als een peuterspeelzaal, basisschool en naschoolse opvang is. Ook is er een grote PLUS supermarkt in de wijk. In sportpark Tuindorp Oostzaan vindt u diverse sportclubs en in het Buiksloterbreek park kunt u goed hardlopen of gewoon lekker wandelen.
De NDSM werf met haar vele restaurants, cafés en leuke activiteiten is om de hoek en ook de pont naar Amsterdam CS en diverse winkels voor dagelijkse boodschappen bevinden zich op een korte fietsafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A10, A5 of A8 en parkeren kan op eigen terrein voor de deur.
Kortom: in de buurt van alle gemakken is dit een heerlijke plek om te wonen!

ERFPACHT
De woning is gelegen op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 april 2055. De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden uit 2019 is tijdig ingediend.

  • Woonoppervlak 139,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Vier slaapkamers, twee badkamers
  • Zij- en achtertuin
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Erfpachtcanon afgekocht tot 1 april 2055
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam, overeenkomst model Ring Amsterdam