Kanaalstraat 195-3

Kanaalstraat 195-3

Kanaalstraat 195-3

Toplocatie in Oud-West met uitzicht op de Schinkel: tweekamerappartement (36 m2) met balkon op de derde verdieping + zolderkamer (17 m2) met keukentje en douche + dakterras met dakhuisje! Natuurlijk op eigen grond.

LOCATIE
De Kanaalstraat is een rustige straat in Oud-West. Net om de hoek van de Derde Kostverlorenkade en met uitzicht op de Schinkel, bevindt zich het appartement. Lopend en fietsend is alles wat je je maar kunt bedenken binnen handbereik. Zo vind je een Jumbo en Lidl supermarkt aan de Baarsjesweg en meerdere vestigingen van Albert Heijn aan de Overtoom. Daar kun je straks ook weer terecht in leuke restaurants en op zonnige terrassen. Ook vind je aan de Overtoom meerdere sportscholen en sport je liever buiten dan is het Vondelpark ook dichtbij. Tramlijn 1 met haltes aan de Overtoom brengt je richting CS of juist de stad uit naar De Akers. Parkeren kan in de straat met een vergunning. De wachtlijst voor dit vergunninggebied bedraagt momenteel 5 maanden.

APPARTEMENT
De Kanaalstraat 195-3 bestaat uit drie ‘woon/-gebruiksgedeeltes’, namelijk het tweekamerappartement met balkon op de derde verdieping, een zolderkamer met keukentje, douche en balkon op de vierde verdieping en een dakterras met dakhuisje daarboven.

Indeling
Het appartement op de derde verdieping heeft een slaapkamer aan de straatzijde en een woonkamer met balkon en halfopen keuken aan de achterzijde. In de keuken bevindt zich ook de badkamer.

De zolderkamer of studio op de vierde verdieping bestaat uit één ruimte met daarin een zit-/slaapgedeelte, een keukentje en een douche. In de gang is een toiletruimte.

Het dakterras is de kers op de taart. Hier zit je de hele dag heerlijk in de zon of ’s winters aangenaam warm achter glas in het dakhuisje.

EIGEN GROND
Het pand/appartement staat op eigen grond.

VVE
De VvE bestaat uit vier leden en heeft een gezonde financiële positie. De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd. De maandelijkse VvE-bijdrage voor dit appartement bedraagt € 135,-. Schilderwerk voorkant 2020.

  • Woonoppervlak 36 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Zolderkamer 17,3 m2
  • Eigen grond
  • Balkon en dakterras met dakhuisje
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 135,-
  • Levering begin februari 2021
  • Notaris keuze koper in Amsterdam