Marconistraat 72

Marconistraat 72

Marconistraat 72

Instapklaar startersappartement met een ruime slaapkamer, de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer, balkons voor en achter en een berging op de begane grond.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich in een woonwijk in het centrum van Badhoevedorp. Je woont heerlijk rustig en bent tegelijkertijd op loopafstand van alle denkbare voorzieningen. Dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn aan de Zeemanlaan of Lidl aan het Lorentzplein, waar je ook vestigingen van Blokker, Kruidvat en Etos vindt. Heb je geen zin om zelf te koken, dan vind je er ook diverse eettentjes om wat af te halen.
In de omgeving vind je diverse scholen, sportclubs en recreatiemogelijkheden. Op loopafstand zijn er haltes van de buslijnen 192 en 195, waarmee je onder meer rechtstreeks naar Amsterdam en Schiphol gaat. Een half uurtje fietsen brengt je ook in het centrum van Amsterdam. Parkeren kan voor de deur en met de auto ben je binnen enkele minuten bij de A4, A5, A9 en A10.

APPARTEMENT
In 2017 is het appartement gerenoveerd en gemoderniseerd. Niet alleen zijn de wanden gestuukt en is een nieuwe vloer gelegd, maar ook zijn elektra, leidingwerk, de cv-ketel en radiatoren vernieuwd.

Op de tweede verdieping stap je binnen in een ruime hal die toegang geeft tot alle ruimtes. Links bevindt zich de keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde dat op het zuidoosten ligt. Via de keuken kom je in de badkamer. De toiletruimte volgt na de keuken. Rechts aan de hal is de slaapkamer, die voldoende ruimte biedt voor een groot 2-persoonsbed en een garderobekast.
Rechtdoor ten slotte loop je naar de woonkamer die de hele diepte van de woning beslaat en een balkon op het noordwesten heeft. Desgewenst is hier een tweede slaapkamer te realiseren.

Het appartement heeft kunststof kozijnen met dubbel glas en er ligt een kliklaminaatvloer. De cv-ketel is uit 2017.

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement staat op eigen grond.

VVE
De VvE bestaat uit Marconistraat 6 tot en met 102 en wordt professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 97,71.

  • Woonoppervlak 58,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkons op het noordwesten en zuidoosten (ca. 5,2 m2 totaal)
  • Berging 6,5 m2
  • Eigen grond
  • Levering in overleg
  • Notaris keuze koper binnen een straal van 5 km. van het object

    This is a text block. Click the edit button to change this text.