Oeverpad 502

Oeverpad 502

Oeverpad 502

Wonen in het groen en aan het water? Dat kan in dit comfortabele appartement met vrij uitzicht op de Sloterplas en het Sloterpark. U heeft er niet alleen een heerlijk uitzicht, maar ook een moderne keuken, twee goed bemeten slaapkamers, een berging en een overdekte parkeerplaats.

APPARTEMENT
U vindt dit ruime appartement op de derde verdieping aan de zijkant van het complex. De galerij bevindt zich aan de zijde van een fiets-/wandelstrook richting de Sloterplas en het Sloterpark en de woonkamer met open keuken heeft daar direct uitzicht op.|
De twee slaapkamers bevinden zich aan de rustige galerijzijde en in het midden van het appartement vindt u de badkamer met ligbad en douche, de toiletruimte en een inpandige berging. In de onderbouw beschikt u nog over een tweede berging en een eigen parkeerplaats.

Keuken
In 2017 is de keuken, die voorzien is van Siemens apparatuur, geplaatst. U heeft er onder meer een inductiekookplaat, oven met warmhoudlade, magnetron en vaatwasser. Dankzij het daklicht is ook dit deel van de living heerlijk licht.

Vloer & wanden
Eveneens in 2017 is de vloer vernieuwd en vervangen door houten lamelparket en zijn de wanden glad gestukt en geschilderd.

Installaties
U beschikt over een eigen cv-ketel voor verwarming en warm water en ventilatie van het appartement vindt plaats middels een warmte-terug-win-installatie.

Isolatie
Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft houten kozijnen met HR++ beglazing.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich op een schitterende locatie aan de Sloterplas en het Sloterpark. Watersporten, hardlopen, lekker uit eten, wandelen, strand of koffiedrinken, het recreatiegebied Sloterplas heeft het allemaal.
Dagelijkse boodschappen doen of gezellig winkelen kan in winkelcentrum Osdorpplein. Aan de rand van het winkelcentrum vindt u ook theater De Meervaart en een vestiging van de Openbare Bibliotheek.
Kinderopvang, basisscholen en het Caland Lyceum bevinden zich op loop- en fietsafstand. Op enkele minuten loopafstand zijn er bus- en tramverbindingen naar de binnenstad, Schiphol en station Lelylaan, waar u op metro of trein stapt. Parkeren kan op de parkeerplaats die bij het appartement hoort en bezoek parkeert gratis in de straten rondom het complex. Per auto bent in 5 minuten op de ring A10.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 1 december 2053. De aanvraag voor afkoop van de eeuwigdurende erfpacht onder de voorwaarden van 2019 is tijdig ingediend.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door VT2000 VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement inclusief parkeerplaats bedraagt € 204,46. De VvE heeft MJOP en op dit moment wordt er buitenschilderwerk uitgevoerd. Recent is het dak schoongemaakt.

  • Woonoppervlak 118,3 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Parkeerplaats en bering
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 204,46
  • Erfpachtcanon afgekocht tot december 2053
  • Levering in overleg
  • Notaris in Amsterdam, overeenkomst model Ring Amsterdam