Saxenburgerstraat 11-I

Saxenburgerstraat 11-I

Saxenburgerstraat 11-I

Modern afgewerkt en licht driekamerappartement (59 m2) met nieuwe fundering, op eigen grond, en aan het Vondelpark.

Indeling
De klassieke stenen bordestrap van dit uit 1880 daterende pand leidt naar de voordeur en het interne trappenhuis van dit vrijwel direct aan het park gelegen appartement. Eenmaal binnen treft u aan uw linkerhand de badkamer met douche en toilet aan. Direct daarna bevindt zich de moderne en van alle apparatuur voorziene keuken met eetbar, die weer aansluit op de woonkamer. Achter de en suite deuren is master bedroom. De tweede slaapkamer is nu alleen nog vanuit de centrale gang bereikbaar, maar kunt u makkelijk bij de het appartement betrekken. De artist impression laat zien hoe de nieuwe situatie er dan uit kan zien.
Het gehele appartement is voorzien van een massieve licht eiken geoliede vloer en heeft dubbele beglazing. De fundering is in 2007 vernieuwd.

Locatie
De Saxenburgerstraat is een van de zijstraten van het Vondelpark en vanuit het appartement stapt u dan ook zo het park in om lekker te wandelen, picknicken of hard te lopen. Om de hoek, aan de Overtoom, is een grote Albert Heijn, zijn verschillende sportscholen, waaronder David Lloyd en Vondelgym en talloze trendy koffiebars, cafeetjes en restaurants. Op de Overtoom stapt u ook in de bus of tram richting centrum of juist de andere kant op naar NS-station Lelylaan om op de trein naar Schiphol te stappen. Met de fiets bent u binnen een paar minuten in de binnenstad en met de auto bereikt u binnen een minuut of 5 de ring A10. Kortom: dit is een heerlijk rustige en groene en tegelijkertijd centraal gelegen plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

  • 59 m2 woonoppervlak aan het Vondelpark
  • volle eigendom
  • tweede slaapkamer nog toe te voegen
  • slapende VvE, geen bijdrage
  • oplevering in overleg