Ternatestraat 47-2

Ternatestraat 47-2

Ternatestraat 47-2

COURANT AFGEWERKT EN GOED INGEDEELD DRIEKAMERAPPARTEMENT MET BALKON OP HET NOORDEN, ZOLDERBERGING EN ENERGIELABEL D.

APPARTEMENT
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je het appartement op de tweede verdieping. Aan de straatzijde bevindt zich de lichte en zonnige woonkamer met open keuken. De twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon, zijn aan de rustige achterzijde. In het midden van het pand zijn de badkamer met douche en wastafel en de toiletruimte.

Op de vierde verdieping is er een ruime zolderberging met raam.

Het appartement heeft aan de voorzijde kunststof kozijnen met dubbel glas en aan de achterzijde houten kozijnen met dubbel glas. Er ligt een laminaatvloer en de keuken is onder meer voorzien van een combi-oven/magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser en gaskookplaat. De cv-ketel is uit 2010.

EEUWIGDURENDE ERFPACHT
Het appartement is gelegen op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. Zowel voor het huidige als het eeuwigdurende tijdvak is een jaarlijkse canon verschuldigd. Thans bedraagt de canon € 346,36 en in 2023 € 372,68. Er is sprake van jaarlijkse indexatie. De jaarlijkse canon die ingaat per 1 mei 2050 bedraagt nu € 304,16.

BUURT
De Ternatestraat is een rustige straat in de populaire Indische buurt. De buurt is de afgelopen jaren veranderd in een geliefde stadswijk met prachtig gerenoveerde panden en tal van nieuwe winkels en leuke trendy horecagelegenheden zoals Brouwerij ’t IJ, Panama, het Badhuis (Oedipus) en het Pompstation.
Zowel het Oosterpark als het Flevopark bevindt zich op een steenworp afstand, net als winkelcentrum Oostpoort en de Dappermarkt.
Op de fiets ben je binnen tien minuten in de binnenstad en met de buslijn 37 ben je snel bij het Amstelstation of met buslijn 245 op Schiphol. Heb je een auto dan is parkeren betaald of met vergunning en ben je binnen een paar minuten op de A1, A2 of ring A10.

VVE
De VvE wordt gevormd door Kramatweg 7,8 en 9 en Ternatestraat 47, 49 en 51 en wordt professioneel beheerd door Amsterdam VvE. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartementsrecht is €  132,15.

  • Woonoppervlak 47,2 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Twee slaapkamers
  • Balkon op het noorden
  • Zolderberging 5,6 m2
  • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling
  • Overstap naar eeuwigdurende erfpacht afgerond
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam, model Ring Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.