Valentijnkade 56

Valentijnkade 56

Valentijnkade 56

Prachtig opgeknapte, lichte en instapklare benedenwoning (92 m2) met twee ruime slaapkamers (mogelijkheid tot derde) en een ruime tuin aan de brede en gezellige Valentijnkade.

Appartement
In 2013/14 is het appartementencomplex, dat gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School, ‘vernieuwbouwd’ en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.
Zo ligt er in het hele appartement een eiken visgraatvloer en beschikt u over een luxe witte hoogglans M-Systems keuken met 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast. Er is mechanische ventilatie en het appartement heeft houten kozijnen met HR++ beglazing.

Indeling
U stapt het brede appartement binnen via de afgesloten hal, waar zich ook de toiletruimte bevindt. De woonkamer met open keuken is aan de straatzijde en de slaapkamers, die allebei middels openslaande deuren toegang geven tot de ruime en gezellige tuin, zijn aan de achterzijde. De breedte en diepte van de tuin zorgen ervoor dat u in de zomermaanden altijd zon heeft (zie foto’s). De moderne badkamer met ligbad en douche is aan de rechterzijde van het pand en daar bevindt zich ook nog een inpandige bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en/of droger. Op meerdere plekken in het appartement zijn vaste kasten gerealiseerd, zodat u over veel bergruimte beschikt.

Locatie
Het appartement ligt aan de rand van de hippe Indische Buurt en de gezinsvriendelijke Watergraafsmeer. De Valentijnkade is een rustige eenrichtingsverkeerstraat met een 9 meter brede stoep. De Kade is een gezellige buurt en in de zomermaanden zitten veel buren aan picknicktafels aan de voorzijde, terwijl de buurtkinderen veilig op de stoep spelen. Het appartement heeft aan de straatzijde vrij uitzicht op het water, waar u de mogelijkheid heeft om een bootje neer te leggen.
Rechts de hoek om is de Molukkenstraat met winkels voor dagelijkse boodschappen en linksom is het Flevopark met Jeugdland, de tennisclub en het Flevoparkbad. Voor de sportievelingen zijn er in de buurt verschillende sportscholen en ook de Jaap Eden Baan en Sportpark Middenmeer zijn vlakbij.
In de Indische Buurt zijn er in de Javastraat en aan het Javaplein talloze leuke koffietentjes en restaurants en die vindt u ook aan de nabijgelegen Middenweg in de Watergraafsmeer.
Tram en bushaltes bevinden zich op een paar minuten loopafstand en ook het Muiderpoortstation en station Science Park liggen beide op vijf minuten fietsafstand. Met de auto bent u in ca. tien minuten op de A1, A2 of A10 en parkeren kan voor de deur. U kunt op dit moment direct een parkeervergunning krijgen.

Erfpacht
Het appartement ligt op met erfpacht belaste grond. De canon bedraagt € 397,75 en wordt jaarlijks per 1 oktober geïndexeerd. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van kracht. Het huidige tijdvak eindigt per 31 maart 2050.

Vereniging van Eigenaren
De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Groep en beschikt over een MJOP. In 2018 is het schilderwerk aan de voorzijde gedaan. De maandelijkse bijdrage is € 151,37. In deze bijdrage is de opstalverzekering en jaarlijks onderhoud CV opgenomen.

  • Woonoppervlak 92,1 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin op het noorden (ca. 64 m2)
  • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 151,37
  • Energielabel C
  • Oplevering Q4 2019
  • Notaris keuze koper in Amsterdam