Willem de Zwijgerlaan 31-1

Willem de Zwijgerlaan 31-1

Willem de Zwijgerlaan 31-1

HEERLIJK LICHT EN RUIM TWEEKAMERAPPARTEMENT (VOORHEEN DRIE KAMERS) MET BALKON OP HET WESTEN EN EIGEN ENTREE, GELEGEN OP EIGEN GROND.

LOCATIE
Op dit punt van de Willem de Zwijgerlaan woon je op loopafstand van alle dingen die het leven in de stad leuk maken en toch tussen het groen van de imposante bomen in de straat. Koffiedrinken of een hapje eten op het terras is leuk bij Stach, Bar Spek of Radijs. Dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn aan de Jan Evertsenstraat, waar je nog talloze andere winkels en koffietentjes vindt. Kinderopvang en verschillende basisscholen zijn eveneens vlakbij en sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij Gym West. Met de fiets ben je in een paar minuten bij de Food- en Filmhallen, de Dam, het Westerpark of de Jordaan. Diverse tramlijnen hebben een halte om de hoek aan de Admiraal de Ruijterweg en met de auto ben je in ongeveer een kwartier op de ring A10. Parkeren kan in de buurt met vergunning. De wachttijd voor dit vergunninggebied is volgens opgave van de gemeente op dit moment ongeveer twee maanden.

APPARTEMENT
Via de statige bordestrap bereik je de eigen entree van dit appartement op de eerste verdieping. Stap je binnen dan bevindt zich direct links de toiletruimte. Aan de achterzijde is de moderne witte keuken met deur naar het balkon is voorzien van onder meer een M-system 4 pits gaskookplaat, Smeg vaatwasser, koel-vriescombinatie, magnetron en oven. De zeer ruime slaapkamer is ook aan de achterkant van het appartement. Tussen de slaapkamer en de living is, gescheiden door een glas-in-loodraam, de badkamer met inloopdouche en wastafel. De L-vormige woonkamer ten slotte ligt aan de straatzijde en is door de raampartij over de breedte heel licht.

EIGEN GROND
Het appartement ligt op eigen grond.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Heyen Makelaars. Er is een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage van dit appartement is € 86,49.

  • Woonoppervlak xx m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen
  • Eigen grond
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 86,49
  • Oplevering begin november
  • Notaris keuze koper in Amsterdam